Sejttechnológiai labor


Műszeres laborok


Agilent 1290 Infinity II UPLC és 1100 HPLC

Nagyhatékonyságú folyadékkromatográfiás rendszerek, melyeket a biokémiában és analitikai kémiában használják vegyületek elválasztására, azonosítására és mennyiségi meghatározásra. A két készülék között a legfőbb különbség, hogy az 1290-es készülék esetén az elválasztás jóval magasabb nyomáson valósítható meg, ezáltal gyorsabb elúció és nagyobb felbontás érhető el.

További információért katt ide!


ÄKTA Pure 25M FPLC

Az FPLC-t (Fast Proteine Liquid Chromatography) fehérjék és peptidek elválasztására és tisztítására alkalmazzák mikrogrammos mennyiségektől néhány grammos céltermékig.

További információért katt ide!


CytoFLEX System B4-R2-V0

Multiparaméteres fluoreszcens eukarióta és prokarióta sejtanalízisre alkalmas microplate olvasó: sejtfelszíni és intracelluláris fehérjék detektálására, jelátviteli folyamatok, sejtosztódás, ciotkin termelés vizsgálatára, sejtpopulációk arányának meghatározására használható.

További információért katt ide!


SpectraMax ID3 Multi-Mode Microplate Detection Platform

Microplate olvasó sejtes vagy sejt nélküli esszék méréséhez. 6-384 lyukú, lapos, V-aljú és U-aljú lemezek olvasására is alkalmas. Mérési módok: abszorbancia (230-1000 nm), fluoreszcencia (250-850 nm), lumineszcencia (300-850 nm).

További információért katt ide!


ChemiDoc Gel Imaging System

UV, és fehér fénnyel gerjeszthető gélek analízisére és western blot membránok kemilumineszcens detektálására alkalmas géldokumentációs rendszer.

További információért katt ide!

 


AriaMX Real Time PCR System

A valós idejű (real-time) PCR módszer során a DNS mennyisége fluoreszcens detektálással kvantitatívan nyomon követhető, így nagy pontossággal meghtározható a templát kiindulási koncentrációja.

További információért katt ide!


Malvern MicroCal PEAQ ITC

Fehérje-ligandum kölcsönhatások termodinamikai paramétereinek meghatározására használják. Meghatározható vele a kötési affinitás, entalpiaváltozás és kötési sztöchiometria.

További információért katt ide!


proteinsimple Maurice Capillary Electrophoresis System

Peptidek és fehérjék minőségi ellenőrzésére használják. Izoelektromos fókuszálással a különböző töltésű komponensek, SDS kapilláris elektroforézissel méret alapján az egyes variánsok választhatók el.

További információért katt ide!


Octet K2 Detection System

Fehérje-fehérje és fehérje-kis molekula interakció felderítésére alkalmas műszer. Valós időben, jelöletlen mintán végzett affinitási, kinetikai és koncentrációs analízist tesz lehetővé.

További információért katt ide!