Egyetemi kitüntetések intézetünk munkatársainak.

2023.09.09.
Egyetemi kitüntetések intézetünk munkatársainak.
Borhy László rektor a 2023. szeptember 8-án megtartott tanévnyitó ünnepi szenátusi ülésen köszöntötte az egyetem kiváló oktatóit és munkatársait. Az ELTE TTK Biológiai Intézet három munkatársa kapott egyetemi kitüntetést: Márialigeti Károly, Kovács M. Gábor, Kovács Tibor. Gratulálunk!

Az Egyetem Szenátusa több évtizedes kiemelkedően magas színvonalú, hazai és nemzetközi oktató tevékenysége, tudományos teljesítménye, a tudományos utánpótlás nevelésében való részvétele, valamint az oktatás és kutatás terén végzett szakmai közéleti tevékenysége elismeréseként professor emeritus címet adományozott a Biológiai Intézetben: Márialigeti Károlynak (TTK Mikrobiológiai Tanszék).

Pro Ingenio Nívódíjat, illetve Oklevelet adományoz az Egyetem azoknak az ELTE-s oktatóknak, kutatóknak, akik a középiskolások és az egyetemi hallgatók tudományos tevékenységének elősegítéséért éveken át kiemelkedően eredményes, áldozatos munkát végeztek a tehetséggondozás bármely területén. 2023-ban Nívódíjban részesült a Természettudományi Karról Kovács M. Gábor egyetemi tanár, tanszékvezető, Biológiai Intézet oktatási igazgatóhelyettese. Pro Ingenio Oklevélben részesült Kovács Tibor adjunktus                                                      


Az egyetem díjazottjairól itt olvashat.
Borítókép: Rusznák Gábor, ELTE